House@Shah Alam

Posted by Fiez | Posted in | Posted on 7:24 AM

7

Shah Alam is a most wonderful city that i lived since 1999. I was only 18 that time. House@Shah alam is a compilation stories about a house that i lived at Shah Alam from 2000 to 2009.

Apartment (macam lah) at Section 18 Shah Alam is a 1st house that i rent and my life started there. This apartment is the longest period of time that i lived, from 2000 to 2004. Excluded in 2001 i was in UiTM Perlis. I one part that i don;t like about his apartment is.... 5th Floor.There's a lot of memories with my friends which is we're all together since secondary school at Keningau, Sabah. That house like a reunion place in a weekend for all Sabahan. My Friends Alvin, Atan, Ruther, Gedg, Wan, Benny, Aaron, Peter, Charles shared all those memories.
Apartment @Section 7, Shah Alam and also at the 5th floor. I've only in that rent at the apartment for about 5 months. My housemate is also my classmate..all male student from my class for Diploma in Geomatic Science. After that, I returned to my previous apartment at Section 18 (1st apartment) until i was graduated my diploma.
This is my 3rd house. The environment is too peacefully and quite. I started my career as a surveyor since i was lived there and 2 semester of my degree in UiTM. I was resign as a surveyor to continues my studies in Bachelor of Geomatic Science and it is a brilliant decision that a ever made. I was there for about 1 1/2 years.

Corner house but the house is too hot and i always sleep at the living room. The condition is not really good. what ever, this is my 4th house. I lived there my two of may best friends, Pak Lah and Ian. The bad memories for me in this house that I lost 2 of my cellphone in the same time..my 6600 and Samsung True Eye. My friend, Ian also lost his SE K800i which is he's bought it for only 2 months. I only lived there for about 1 year because the owner want his house back. I must moved again..huhu. I was lived in this house until i graduated my degree.

5th house but the house number is 6. Now.. this is my current house until the end of this month. The condition is near superb compared to the previous house that i lived in Shah Alam. I love this house. My Housemate is Pak Lah and Pak Ya. Thankfully to Pak Lah that helps me a lot. Pak Ya also very nice person that i ever know. He teach me how to cook, helps me in a gym as a personal trainer (walaupun free..huhu) and he's a good barber. Thank you for helping me every month to cut my hair. He also teach me how to cut a hair (hanya dpt 30% dari ilmu pak ya nie..).

Next month, April. I will move from Shah Alam for the 1st time. It is sad but life goes on. I'm looking forward to live in a new place and the new environment...


The 7

Posted by Fiez | Posted in | Posted on 9:04 AM

2

The 7
Tagged by Suzie...

7 qualities of my dream boy
- Most like me..
- Cute..
- Happy n alwayz happy
- Powerful gamerz (wa!!..kecil2 sudah terrer tue)
- Have a music talent..especially my guitar
- Brave and full of confidence (besar betul cita2 nie...nama pun impian kan)
- Kind and lovely person...

7 crushes actually,sumenya no.1 nie..
1. Sarah Walker (Yvonne Strahovski) - Chuck sanggup download full ep chuck tue..
2. Serena (Blake Lively) - Gossip Girl waaa...cantiknye serena
3. Lana Lang (Kristin Kreuk) - Smallville mcm suzie gak, tgk smallville.. juz 4 Lana
4. Peyton Sawyer (Hilarie Burton) - One Tree Hill ada keunikkan pada Peyton nie...
5. Claire Bennet ( Hayden Panettiere ) - Heroes save the cheerleader..save the world..
6. Scarlett Johansson hebat...hebat...
7. Elisha Cuthbert like a girl next door...

7 special places to visit with my life
1. Italy .. Venice .. Rome ... Milan ..
2. England ... Manchester... Old Trafford ..
3. France ... Paris
4. Spain .. Madrid .. Barcelona
5. Japan ...
6. Korea
7. New York ..

7 special gifts to her
1. CD ... MP3 .. with card
2. Watch
3. Baju ..
4. Perfume
5. Novel
6. Shoes ..
7. Kiss .. n Kiss

7 songs to be sung to him.. .
1. Love Is All Around
2. Every Breath You Take
3. Wonderful Tonight
4. The Power Of Love
5. When You Tell Me That You Love Me
6. Making Love Out Nothing At All
7. Cherish

I tag Erna, Haziq, Bella ..


Mencari Cinta...

Posted by Fiez | Posted in | Posted on 7:05 PM

3

Suatu pagi yang dingin, terjadilah satu perbualan antara seorang guru falsafah dan pelajarnya...

pelajar: guru, apakah erti cinta..?bagaimanakah saya boleh mendapatkannya...?

guru: ada sebuah ladang gandum yang luas didepan sana. berjalanlah kamu dan jangan sesekali kamu berundur. kemudian ambillah satu ranting. sekiranya kamu mendapati ranting tersebut sangat menakjubkan, ertinya kamu telah menemui cinta.

pelajar tersebut pun berjalan dan tidak berapa lama dia kembali dengan tangan yang kosong.

guru bertanya: mengapa kamu tidak membawa sebatang ranting pun...?

pelajar menjawab: saya hanya terpaksa memilih satu ranting saja, dan sewaktu berjalan saya tidak boleh mengundur kebelakang semula. sebenarnya saya telah berjumpa dengan satu ranting yang paling menakjubkan tapi saya tak tahu apakah yang akan menakjubkan di hadapan sana nanti, maka saya biarkan ranting itu lalu saya dapati tidak ada lagi ranting yang paling menakjubkan selain daripada yang saya lihat tadi. jadi saya tidak mengambil sebatang pun akhirnya.

gurunya menjawab: ye, itu lah cinta...

dihari lainnya pula pelajar tersebut bertanya kepada gurunya, apa itu perkahwinan...?

guru: ada hutan yang subur didepan sana. berjalanlah kamu. tapi janganlah kamu sesekali mengundur kebelakang. tebanglah sepohon pokok saja. dan tebanglah jika kamu merasakan bahawa pohon tersebut adalah yang paling cantik,segar dan tinggi, kerana kamu telah menemukan apa itu perkahwinan.

pelajar tersebut pun berjalan, dan tidak berapa lama, dia datang semula dengan membawa sepohon kayu, walaupun pohon tersebut tidaklah berapa segar, cantik dan tinggi pada pandangan guru tersebut.

maka gurunya pun bertanya: mengapa kamu memotong pohon seperti ini....?

pelajar itu menjawab: sebab, berdasarkan pengalaman ku sebelum ini, aku hanya berjalan separuh daripada hutan tersebut dan aku takut akan kembali dengan tangan kosong. jadi saya mengambil kesempatan menebang pohon ini lalu dibawa kesini. pada pandangan saya ianya adalah pohon yang terbaik buat saya. saya tidak mahu kehilangannya atau menyesal kerana tidak memilihnya...

maka guru itu menjawab: itulah perkahwinan.......