Berbuka Puasa @ De Palma Hotel, Ampang

Posted by Fiez | Posted in | Posted on 7:51 AM

110

14/09/09 - De Palma Hotel, Ampang.

Pada awalnya saya menghadiri Majlis Pelancaran Buku "ANWAR ON TRIAL - in the face of injustice" oleh Penulis buku tersebut iaitu Pawancheek Marican dah DSAI sendiri.


Setelah selesai majlis tersebut. Majlis Berbuka puasa bersama DSAI. Pelbagai juadah bfet disediakan






Berbuka puasa @ Rumah DSAI

Posted by Fiez | Posted in , | Posted on 9:34 PM

0


11 September 2009 (9/11)

Terlebih dahulu sy ingin mengucapkan kpd DSAI selaku tuan rumah dan AIC yang merupakan penganjur.

Sy telah dijemput menghadiri majlis berbuka puasa bersama DSAI di kediaman beliau. Ini merupakan aktiviti yang julung-julung kali diadakan oleh AIC. Pada asalnya majlis ini sepatutnya diadakan di pejabat AIC tetapi telah ditukarkan dan diawalkan atas permintaan DSAI.
Kebanyakan yang hadir adalah merupakan golongan muda dan pelajar IPT. Kepentingan dan kesedaran golongan muda adalah penting dalam menbangunan negara pada masa akan datang.

6.20, majlis dimulakan dengan kata-kata aluan oleh presiden AIC(baju hitam) dan ucapan ringkas daripada DSAI. Seterusna sesi perkenalan ahli-ahli AIC. DSAI memulakan dialog dengan membuka kepada ahli untuk memberikan pertanyaan. Sy mengambil kesempatan bertanyakan soalan mengenai ekonomi negara.
Setelah azan maghrib berkumandang, kami berbuka puasa beramai ramai bersama DSAI

Kami solat maghrib, Isyak dan Tarawih berjemaah di kediaman DSAI bersama beliau. Ini adalah merupakan pengalaman pertama sy sebagai ahli AIC.
Kemuncak acara pada malam tersebut adalah sesi dialog bersama DSAI di ruang tamu rumah beliau.
DSAI memulakan bicara dengan menceritakan penulis dan pemikir Islam pada suatu ketika dahulu yg sy sendiri tidak pernah dengar nama-nama tersebut. Namun begitu sy tetap tertarik dengan idea pemikir2 tersebut. Seterusnya DSAI menceritakan pengalaman beliau sebagai pelajar.

Dalam sesi dialog ini, pelbagai soalan diajukan kepada DSAI. Kesempatan ini juga sy dapat mengemukakan lagi soalan kepada DSAI. Sy berpuas hati dengan jawapan beliau.
Pengalaman menyertai aktiviti AIC ini tidak akan sy lupakan. Insyallah sy akan menyertai lagi aktiviti-aktiviti AIC pada masa akan datang.

Semoga MALAYSIA BARU dan pelbagai PERUBAHAN akan berjaya dilaksanakan oleh DSAI.

http://www.anwaribrahimclub.com/2009/09/laporan-majlis-iftar-aic/

Table For Three - Movie

Posted by Fiez | Posted in | Posted on 4:39 AM

1

I just want to share a new romantic comedy which is Table For Three
The Best Quote from the movie is "Love is all about taking chances, even if it hurts..". You should watch this movie..

Reunion@NZ Wangsa Maju

Posted by Fiez | Posted in | Posted on 6:34 AM

0

31/7/09 - 11.34pm, NZ Wangsa Maju. Nizam as a leader that night.

The Six Sexiest Beaches in America!

Posted by Fiez | Posted in , | Posted on 6:47 PM

0

Hottest bikini-clad spots in all the land... which one u choose??

Manhattan Beach
Manhattan Beach, CA
Its world-famous beach volleyball courts bring in a bevy of international beauties primed with
both the desire to win and boy-shorts bottoms that’ll make a grown man weep. Too hot for you?

Lake Havasu
Lake Havasu City, AZ
While not technically a beach, this H20 heaven attracts legions of West Coast cuties to houseboat
parties in Copper Canyon yearly. It is entirely possible that some are drawn there by the oh-so-many pornos shot in the lake’s many hidden coves.

Hanalei Bay
Kauai, HI
The waves hitting this semicircle of white sand bring bronzed surfer chicks, and the coral brings
snorkeling sweeties. We challenge you not to choke up after catching an eyeful of bums bouncing
in the surf as the amateur oceanographers marvel at the starfish below. Ah, nature’s bounty!

Isle of Palms Beach
Isle of Palms, SC
This seven-mile-long and one-mile-wide barrier island has pristine beaches littered with
smoking-hot rich ladies lured in by high-end shops all over the island. It’s like chum for sharks. (Sharks who are into really expensive handbags.)

South Beach
Miami, FL
The gold standard for sun, sand, and steam…and the home office of Miami Vice. The smooth white-sand beach is strewn with starlets and models looking for someone to baste them in tanning butter. (Ask permission 1st.)

Main Beach
East Hampton, NY
Everybody from Sean Jean models to train-wreck celebrities to the Real Housewives of New York City hits the East End of Long Island to party hard all night, run over the occasional bouncer, and pass out at this beach the next day. Clean up in towel aisle!

Manchester United vs Malaysia XI

Posted by Fiez | Posted in | Posted on 6:17 AM

1


5.30pm, 17/07/09: Another historical day for me. The 1st Manchester United team in front of my eyes.But there is no my favorite CR 7 and Tevez. Anyway, life goes on and Manchester United will success. Great players come and go. This season, we can see the shine of Michael Owen, Valencia and Obertan.
The result is 3-2, goal from Rooney, Nani. Amri Yahya was a hero for Malaysia in that day. 2 goals from him to defeat Van De Sar and Ben Foster. I'm also proud of him. Malaysia Boleh.

Manchester UTD Asia Tour 2009

Posted by Fiez | Posted in | Posted on 7:31 AM

2

I've got the ticket ... 3 tickets for me, Fizie and Skin. We also got a training pass to see our Manchester United in a training at Std Bukit Jalil ...our national stadium for a 1st time. Anyway, this is 1st experience for me and my friends to see Manchester United player in a 'real life'. Not only in a ESPN Live. C U Cristiano Ronaldo at 18th July 2009. I'll be there...



MU Matchday@Danau Kota

Posted by Fiez | Posted in | Posted on 5:40 AM

0

MYMANUTD.COM - 10/5/09, This my 1st time for joining MyManUtd.Com group activities - watching a Live Match - Manchester United derby match against Manchester City. The best moment of the night is ManU won 2-0 courtesy of CR7 and Tevez. Congratulation ManU.

VISIT : Zahir

Posted by Fiez | Posted in , | Posted on 12:09 AM

2

11/5/09 - Lunch Hour, Taman Melawati. Zahir, one of my friends from UiTM Shah Alam was visited us and had lunch together @ one of the best ikan bakar stall here in Taman Melawati. Three of the girls are my colleague, Mokh (not in the pic tgh p ambil ikan bakar) and Suzie (colleague & UiTM classmate), Mira and Ina.

Qoute for those who are married ..

Posted by Fiez | Posted in | Posted on 5:43 AM

1


When a man steals your wife, there is no better revenge than to let him keep her

-David Bissonette


After marriage, husband and wife become two sides of a coin; they just can't face each other, but still they stay together.

-Sacha Guitry


By all means marry. If you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher.
-Socrates


Woman inspires us to great things, and prevents us from achieving them.

-Anonymous


The great question.... which I have not been able to answer... is, 'What does a woman want?

-Dumas


I had some words with my wife, and she had some paragraphs with me.

-Sigmund Freud


'Some people ask the secret of our long marriage. We take time to go to a restaurant two times a week. A little candlelight, dinner, soft music and dancing. She goes Tuesdays, I go Fridays.'

-Anonymous


There's a way of transferring funds that is even faster than electronic banking. It's called marriage..

-Sam Kinison


'I've had bad luck with both my wives. The first one left me, and the second one didn't.'

-James Holt McGavra


Two secrets to keep your marriage brimming

1. Whenever you're wrong, admit it,

2. Whenever you're right, shut up..

-Patrick Murra


The most effective way to remember your wife's birthday is to forget it once....

-Nash


You know what I did before I married? Anything I wanted to.

-Anonymous


My wife and I were happy for twenty years. Then we met.

-Henny Youngman


A good wife always forgives her husband when she's wrong.

-Rodney Dangerfield


A man inserted an 'ad' in the classifieds: 'Wife wanted'. Next day he received a hundred letters. They all said the same thing: 'You can have mine.'

-Anonymous


First Guy (proudly): 'My wife's an angel!'

Second Guy: 'You're lucky, mine's still alive.'

-Anonymous






Night Life,KL@Danau Kota

Posted by Fiez | Posted in , | Posted on 9:11 AM

15

This is my 1st blog since i was moved to Ukay Perdana. I'll talk about my new place in the next post.. watch out..
Bazaria Larut Malam Danau Kota. Some say .. Uptown .. Pasar Malam .. or whatever.. This is place for who want to find something which is cheap (kena pandai minta kurang lah).. rare, special ..

The area is very large.. it's takes about 30 minutes to finish it .. (if u walk fast)

House@Shah Alam

Posted by Fiez | Posted in | Posted on 7:24 AM

7

Shah Alam is a most wonderful city that i lived since 1999. I was only 18 that time. House@Shah alam is a compilation stories about a house that i lived at Shah Alam from 2000 to 2009.

Apartment (macam lah) at Section 18 Shah Alam is a 1st house that i rent and my life started there. This apartment is the longest period of time that i lived, from 2000 to 2004. Excluded in 2001 i was in UiTM Perlis. I one part that i don;t like about his apartment is.... 5th Floor.There's a lot of memories with my friends which is we're all together since secondary school at Keningau, Sabah. That house like a reunion place in a weekend for all Sabahan. My Friends Alvin, Atan, Ruther, Gedg, Wan, Benny, Aaron, Peter, Charles shared all those memories.
Apartment @Section 7, Shah Alam and also at the 5th floor. I've only in that rent at the apartment for about 5 months. My housemate is also my classmate..all male student from my class for Diploma in Geomatic Science. After that, I returned to my previous apartment at Section 18 (1st apartment) until i was graduated my diploma.
This is my 3rd house. The environment is too peacefully and quite. I started my career as a surveyor since i was lived there and 2 semester of my degree in UiTM. I was resign as a surveyor to continues my studies in Bachelor of Geomatic Science and it is a brilliant decision that a ever made. I was there for about 1 1/2 years.

Corner house but the house is too hot and i always sleep at the living room. The condition is not really good. what ever, this is my 4th house. I lived there my two of may best friends, Pak Lah and Ian. The bad memories for me in this house that I lost 2 of my cellphone in the same time..my 6600 and Samsung True Eye. My friend, Ian also lost his SE K800i which is he's bought it for only 2 months. I only lived there for about 1 year because the owner want his house back. I must moved again..huhu. I was lived in this house until i graduated my degree.

5th house but the house number is 6. Now.. this is my current house until the end of this month. The condition is near superb compared to the previous house that i lived in Shah Alam. I love this house. My Housemate is Pak Lah and Pak Ya. Thankfully to Pak Lah that helps me a lot. Pak Ya also very nice person that i ever know. He teach me how to cook, helps me in a gym as a personal trainer (walaupun free..huhu) and he's a good barber. Thank you for helping me every month to cut my hair. He also teach me how to cut a hair (hanya dpt 30% dari ilmu pak ya nie..).

Next month, April. I will move from Shah Alam for the 1st time. It is sad but life goes on. I'm looking forward to live in a new place and the new environment...


The 7

Posted by Fiez | Posted in | Posted on 9:04 AM

2

The 7
Tagged by Suzie...

7 qualities of my dream boy
- Most like me..
- Cute..
- Happy n alwayz happy
- Powerful gamerz (wa!!..kecil2 sudah terrer tue)
- Have a music talent..especially my guitar
- Brave and full of confidence (besar betul cita2 nie...nama pun impian kan)
- Kind and lovely person...

7 crushes actually,sumenya no.1 nie..
1. Sarah Walker (Yvonne Strahovski) - Chuck sanggup download full ep chuck tue..
2. Serena (Blake Lively) - Gossip Girl waaa...cantiknye serena
3. Lana Lang (Kristin Kreuk) - Smallville mcm suzie gak, tgk smallville.. juz 4 Lana
4. Peyton Sawyer (Hilarie Burton) - One Tree Hill ada keunikkan pada Peyton nie...
5. Claire Bennet ( Hayden Panettiere ) - Heroes save the cheerleader..save the world..
6. Scarlett Johansson hebat...hebat...
7. Elisha Cuthbert like a girl next door...

7 special places to visit with my life
1. Italy .. Venice .. Rome ... Milan ..
2. England ... Manchester... Old Trafford ..
3. France ... Paris
4. Spain .. Madrid .. Barcelona
5. Japan ...
6. Korea
7. New York ..

7 special gifts to her
1. CD ... MP3 .. with card
2. Watch
3. Baju ..
4. Perfume
5. Novel
6. Shoes ..
7. Kiss .. n Kiss

7 songs to be sung to him.. .
1. Love Is All Around
2. Every Breath You Take
3. Wonderful Tonight
4. The Power Of Love
5. When You Tell Me That You Love Me
6. Making Love Out Nothing At All
7. Cherish

I tag Erna, Haziq, Bella ..


Mencari Cinta...

Posted by Fiez | Posted in | Posted on 7:05 PM

3

Suatu pagi yang dingin, terjadilah satu perbualan antara seorang guru falsafah dan pelajarnya...

pelajar: guru, apakah erti cinta..?bagaimanakah saya boleh mendapatkannya...?

guru: ada sebuah ladang gandum yang luas didepan sana. berjalanlah kamu dan jangan sesekali kamu berundur. kemudian ambillah satu ranting. sekiranya kamu mendapati ranting tersebut sangat menakjubkan, ertinya kamu telah menemui cinta.

pelajar tersebut pun berjalan dan tidak berapa lama dia kembali dengan tangan yang kosong.

guru bertanya: mengapa kamu tidak membawa sebatang ranting pun...?

pelajar menjawab: saya hanya terpaksa memilih satu ranting saja, dan sewaktu berjalan saya tidak boleh mengundur kebelakang semula. sebenarnya saya telah berjumpa dengan satu ranting yang paling menakjubkan tapi saya tak tahu apakah yang akan menakjubkan di hadapan sana nanti, maka saya biarkan ranting itu lalu saya dapati tidak ada lagi ranting yang paling menakjubkan selain daripada yang saya lihat tadi. jadi saya tidak mengambil sebatang pun akhirnya.

gurunya menjawab: ye, itu lah cinta...

dihari lainnya pula pelajar tersebut bertanya kepada gurunya, apa itu perkahwinan...?

guru: ada hutan yang subur didepan sana. berjalanlah kamu. tapi janganlah kamu sesekali mengundur kebelakang. tebanglah sepohon pokok saja. dan tebanglah jika kamu merasakan bahawa pohon tersebut adalah yang paling cantik,segar dan tinggi, kerana kamu telah menemukan apa itu perkahwinan.

pelajar tersebut pun berjalan, dan tidak berapa lama, dia datang semula dengan membawa sepohon kayu, walaupun pohon tersebut tidaklah berapa segar, cantik dan tinggi pada pandangan guru tersebut.

maka gurunya pun bertanya: mengapa kamu memotong pohon seperti ini....?

pelajar itu menjawab: sebab, berdasarkan pengalaman ku sebelum ini, aku hanya berjalan separuh daripada hutan tersebut dan aku takut akan kembali dengan tangan kosong. jadi saya mengambil kesempatan menebang pohon ini lalu dibawa kesini. pada pandangan saya ianya adalah pohon yang terbaik buat saya. saya tidak mahu kehilangannya atau menyesal kerana tidak memilihnya...

maka guru itu menjawab: itulah perkahwinan.......





Working, working and working....

Posted by Fiez | Posted in , | Posted on 5:10 AM

5

This is my new office and also new environment of work. I was too busy since i joined this company but i love this kind of jobs.. Company provided to me a PC and lappy which is need to be carried to the meeting to show 'them' what GIS is all about.

My post as a Research & Consultancy Executive is more like a project manager. I've to handle all the client needs, attending meeting, doing a GIS analysis and also make sure that I can deliver the end product to the client at the 'right time'.

Rumput dan Kasih Sayang

Posted by Fiez | Posted in | Posted on 4:56 AM

3

Pada suatu pagi di satu sekolah menengah, ada seorang pelajar bertanya pada seorang guru yang sedang mengajar. Ketika itu, guru tersebut sedang menyentuh mengenai kasih dan sayang secara am. Dialog di antara pelajar dan guru tersebut berbunyi begini :

Pelajar : Cikgu, macam mana kita nak pilih seseorang yang terbaik sebagai orang paling kita sayang?. Macam mana juga kasih sayang itu nak berkekalan?

Cikgu : Oh, awak nak tahu ke?.Emmm...baiklah, sekarang kamu buat apa yang saya suruh. Ikut je ye...mungkin kamu akan dapat apa jawapannya.

Pelajar : Baiklah...apa yang saya harus buat?

Cikgu : Kamu pergi ke padang sekolah yang berada di luar kelas sekarang juga. Kamu berjalan di atas rumput di situ dan sambil memandang rumput di depan kamu, pilih mana yang PALING cantik tanpa menoleh ke belakang lagi walaupun sekali. Dan kamu petiklah rumput yang PALING cantik yang berada di depan kamu tersebut dan selepas itu bawa balik ke kelas.

Pelajar : Ok. Saya pergi sekarang dan buat apa yang cikgu suruh.

Apabila pelajar tersebut balik semula ke kelas, tiada pun rumput yang berada di tangannya. Maka cikgu pun bertanya kepada pelajar tersebut.

Cikgu : Mana rumput yang cikgu suruh petik?

Pelajar : Oh, tadi saya berjalan di atas rumput dan sambil memandang rumput yang berada di situ, saya carilah rumput yang paling cantik. Memang ada banyak yang cantik tapi cikgu kata petik yang paling cantik maka saya pun terus berjalan ke depan sambil mencari yang paling cantik tanpa menoleh ke belakang lagi. Tapi sampai di penghujung padang , saya tak jumpa pun yang paling cantik. Mungkin ada di antara yang di belakang saya sebelum itu tapi dah cikgu cakap tak boleh menoleh ke belakang semula, jadi tiadalah rumput yang saya boleh petik.

Cikgu : Ya, itulah jawapannya. Maknanya, apabila kita telah berjumpa dengan seseorang yang kita sayang, janganlah kita hendak mencari lagi yang lebih baik daripada itu. Kita patut hargai orang yang berada di depan kita sebaik-baiknya. Janganlah kita menoleh ke belakang lagi kerana yang berlaku tetap dah berlaku. Dan semoga yang berlalu tidak lagi berulang. Jika kita berselisih faham dengan orang yang kita sayang itu, kita boleh perbetulkan keadaan dan cuba teruskan perhubungan tersebut walaupun banyak perkara yang menggugat perhubungan tersebut. Dan ingatlah orang yang kita sayang itulah kita jumpa paling cantik dan paling baik pada MULAnya walaupun nak ikutkan banyak lagi yang cantik dan baik seperti rumput tadi. KECUALILAH jika perhubungan tersebut tak boleh diselamatkan lagi, maka barulah kita mulakan sekali lagi. Maka sayangilah orang yang berada di depan kita dengan tulus dan ikhlas.

*Moral of story : Semoga kita tidak melepaskan peluang yang ada kerana setiap peluang yang berlalu tidak akan kita temui di hari esok